Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Glas afkitten

Glas afkitten is een zeer belangrijke karwei die niet zomaar even gedaan kan worden. Glas kitten dient geduldig en zeer secuur te worden gedaan. Glas afkitten is van belang omdat deze namelijk een werking heeft. Om deze werking op te kunnen vangen is het van belang om de aansluitingen van glas op een ander materiaal af te kitten met een duurzame en elastische kitsoort. Dit geld voor zowel de binnen- als buitenzijde. Glas afkitten dient op de juiste manier en met behulp van de juiste kitsoort te worden gedaan. Onze vakmensen beschikken over jarenlange kennis en ervaring om u te kunnen adviseren en zelfs het kitwerk voor u uit te voeren. Ook wanneer het om glas afkitten gaat.

Waarom Glas afkitten?

Glas afkitten met behulp van het juiste materiaal is van groot belang vanwege het feit dat er anders erg veel warmte wordt verloren via de aansluitingen. Dit verlies van warmte is onnodig en kan zeer hoge extra kosten met zich meebrengen doordat u bijvoorbeeld de verwarming hoger moet zetten. Glas afkitten verbeterd daarnaast het binnenklimaat van uw woning, kantoor of gebouw door dir warmteverlies tegen te gaan. Tevens wordt door het afkitten van glas voorkomen dat er vocht binnendringt via de aansluitingen en voegen. Door dit vocht kunnen bijvoorbeeld de kozijnen aan worden getast en de levensduur van de kozijnen aanzienlijk verlagen. Daarnaast kan het de isolerende laag van het glas aantasten. Mede daarom is glas afkitten van groot belang..

Voordelen glas afkitten

  • Verbeterd het binnenklimaat
  • Strakke afwerking
  • Garantie op uw kitwerk
  • Bespaart energiekosten

Glas afkitten door de experts van Eurokit

Onze applicateurs hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebeid van kitwerk en epoxyvoegen. Glas afkitten doen zij dan ook met alle plezier. Ook voor advies omtrent kitwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elk soort kozijn, elk materiaal en elk type glas en elke soort afdichting hebben onze experts een oplossing die een goede afdichting garandeert.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Heeft u vragen? Joost Bongers helpt u graag verder Neem contact op

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat