Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Tegelwerk kitten

Tegelwerk kitten in bijvoorbeeld een badkamer, toilet of keuken is vanuit een hygiënisch oogpunt zeer belangrijk. Nadat het tegelwerk is geplaatst is het dus van belang om alle aansluitingen tussen verschillende oppervlaktes secuur en met behulp van het juiste materiaal te kitten.

Waarom tegelwerk kitten

Tegelwerk kitten dient te gebeuren tussen verschillende oppervlaktes omdat er zich tussen deze oppervlaktes beweging voor kan doen. Het kitwerk dient deze bewegingen op te vangen. Tegelwerk kitten moet daarom worden gedaan bij de aansluitingen tussen muur en vloer, maar ook aansluitingen tussen muur en plafond en muren onderling. Hierdoor kan er geen vuil achterblijven. Daarnaast zorgt het kitten van tegelwerk, mits dit met het juiste materiaal wordt gedaan, dat er geen schimmel kan ontstaan. Wanneer tegelwerk kitten op de juiste manier wordt uitgevoerd kan dit het binnenklimaat van een ruimte verbeteren. Daarnaast zorgt het kitten van tegelwerk ook voor een mooie, fraaie en strak afwerking die tevens de hygiëne van de ruimte sterk verbeterd. Omdat tegelwerk  kitten voornamelijk in natte ruimtes, zoals badkamers of toiletten wordt gedaan is het van belang om dit met het juiste materiaal te doen. Er dient gebruik te worden gemaakt van een waterdichte en schimmelwerende kitsoort.

Tegelwerk kitten door de vakmensen van Eurokit

Tegelwerk kitten zorgt er voor dat alle voeren, kieren en naden in de ruimte op een goede en duurzame manier zijn afgedicht. Eurokit heeft ruim dertig jaar ervaring op het gebied van kitwerk en epoxyvoegen. Onze experts beschikken over de juiste ervaring, kennis en opleiding om al uw kitwerk zonder problemen uit te kunnen voeren. Daarnaast beschikken wij over de capaciteit voor zowel kleine als grote projecten. Voor al uw kitwerk kunt u dan ook bij ons terecht.

Heeft u advies nodig bij het kitten van uw tegelwerk, heeft u kitwerk uit te besteden of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie of advies. Ook voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat