Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Douchewand kitten

De douchewand kitten is van belang om ervoor te zorgen dat het water in de douche blijft. Daarnaast voorkomt het dat er schade ontstaat doordat water doordringt op plaatsen waar je dat eigenlijk niet wil hebben. Door de douchewand te kitten voorkomt u deze schade en eventuele herstelkosten. Daarnaast ziet een goed afgekitte douchewand er ook nog eens fraai uit.

Douchewand kitten met de Eurokit Sanitairkit

Een douchewand kitten dient met het juiste materiaal te worden gedaan. Aangezien de kitvoeg van een douchewand dagelijks aan veel water blootstaat dient de gebruikte kit waterbestendig en schimmelwerend te zijn. Onze experts maken voor het kitten van een douchewand gebruik van de Eurokit Sanitairkit. Dit is een kitsoort die speciaal ontwikkeld is voor de toepassing in badkamers en andere natte ruimtes. Wilt u zelf uw douchewand kitten dan kunt u de Eurokit sanitairkit bestellen in onze webshop.

Laat uw douchewand kitten

Een douchewand kitten is een klus die secuur dient te worden uitgevoerd. Ons kitbedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied. Onze experts kunnen professioneel en tegen een scherpe prijs uw douchewand kitten. Daarnaast kunnen onze kitters eventueel ook de overige voegen in uw badkamer kitten zodat u optimaal kunt genieten van een fraaie en hygiënische badkamer.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw kitwerk. 

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat