Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Kit verwijderen

Naast het aanbrengen van kitwerk kunnen onze vakmensen ook uw oude kit verwijderen om vervolgens een nieuwe strakke kitvoeg aan te brengen. Kit verwijderen dient te worden gedaan wanneer de huidige kit beschadigd is geraakt. De kitvoegen kunnen bijvoorbeeld gescheurd zijn, afbrokkelen of zelfs schimmelen. In deze gevallen is kit verwijderen en deze vervolgens opnieuw aanbrengen de beste optie. Het verwijderen van kit en vervolgens nieuwe kitvoegen aanbrengen kan namelijk lekkages en andere schades voorkomen. Bovendien ziet het er ook een stuk mooier uit. Beschadigde kit verwijderen en opnieuw aanbrengen is dus erg belangrijk. Niet alleen om esthetische maar ook om technische redenen.

Hoe kit verwijderen?

Kit verwijderen kan het beste worden gedaan door eerst met een scherp mesje (bijvoorbeeld een stanleymes of een ander soort afbreekmesje)  de kit uit te snijden. Door eerst een klein stukje van de kit te verwijderen kan vervolgens de overige kit rustig worden losgetrokken. Wanneer de kit is verwijderd kunnen er nog restjes achter zijn gebleven. Deze resterende kit verwijderen doet u door deze goed in te smeren met een speciaal daar voor ontwikkelde cleaner en deze even in te laten werken. Vervolgens kunt u heel gemakkelijk met een doekje de overgebleven kit verwijderen. Hierna zijn de voegen gereed voor aanbrengen van een nieuwe duurzame kitafdichting.

Laat uw kit verwijderen door Eurokit

Kit verwijderen en opnieuw aanbrengen is een zeer tijdrovende klus. De kit dient namelijk heel goed en secuur te worden verwijderd zodat er geen restjes achterblijven. Door op deze wijze te werk te gaan bent u er zeker van dat de nieuw aan te brengen kit zich goed kan hechten op de ondergrond. U kunt natuurlijk zelf proberen de kit te verwijderen, maar u kunt ook één van onze vakmensen inschakelen. U bent er dan van verzekerd dat de kit goed wordt verwijderd. Daarnaast kunnen onze kitters ook de nieuwe kit brengen. Voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat