Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Kitbedrijven

Eurokit is in 1984 opgericht en sindsdien is het uitgegroeid tot één van de meest bekende kitbedrijven in Nederland. Met meer dan 30 werknemers is Eurokit zelfs één van de grootste kitbedrijven in Nederland. Daarnaast beschikken wij als één van de weinige kitbedrijven in Nederland over de kennis en capaciteit voor het uitvoeren van zowel kleine opdrachten als hele grote bouwprojecten. Onze vakmensen kunnen allerlei verschillende kitwerkzaamheden voor u uitvoeren. Van het aanbrengen van kitvoegen tot het aanbrengen van epoxyvoegen en brugvoegen.

Wat maakt Eurokit anders dan andere kitbedrijven?

Eurokit is een ambachtsbedrijf bij uitstek dat al sinds 1984 zowel de zakelijke als de particuliere markt voorziet van strakke en duurzame kitvoegen. Al ruim dertig jaar is onze professionele passie het aanbrengen van kitvoegen en afdichten van kieren, naden en scheuren. Wij geloven er in dat goed en strak aangebracht kitwerk bijdraagt aan een aangename, veilige en met name een gezonde leefomgeving. Zowel thuis als op het werk. Daarnaast geloven wij dat de goede en strakke kitvoegen niet alleen het binnenklimaat van een ruimte verbeteren, maar ook de finishing touch zijn van een woning, kantoorgebouw, zwembad of boot. Als één van de weinige kitbedrijven zien wij het als een taak om uw kitwerkzaamheden mooi, netjes en duurzaam af te kitten. Wij combineren ons vakmanschap, onze milieuvriendelijke en duurzame kitsoorten met een duurzame afdichtingsmethode. Hierdoor kunnen wij onze klanten kwalitatief hoogwaardig kitwerk garanderen. Daarnaast zijn wij één van de weinige kitbedrijven die jarenlange garantie geeft op het kitwerk. Onze visie is hetgeen dat ons uniek maakt ten opzichte van andere kitbedrijven. 

Eurokit

Voor al uw kitwerkzaamheden kunt u bij onze technische specialisten terecht. Zij weten precies wat er dient te gebeuren en welk materiaal daar het meest geschikt is. Daarnaast kunnen zij u ook adviseren met betrekking tot de kleurDaarnaast zijn wij ook één van de weinige kitbedrijven waar u ook voor epoxyvoegen bij terecht kunt.

Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt of een geheel vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor uw kitwerkzaamheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze kitters zijn u graag van dienst.

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat