Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

kitwerkzaamheden

Het uitvoeren van kitwerkzaamheden is geen eenvoudige klus die zomaar even gedaan wordt. Kitwerkzaamheden dienen precies en met de volledige aandacht te worden uitgevoerd. Daarnaast is er enige ervaring voor nodig.

Wanneer de kitvoegen niet op de juiste manier worden aangebracht gaan deze loslaten en kunnen er lekkages en andere schade ontstaan. Het is dus zeer belangrijk dat de kitwerkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Daarnaast is het van groot belang dat de juiste kitsoort wordt gebruikt voor de uitvoering van de kitwerkzaamheden. Het volledige proces bestaat uit verwijderen van de huidige kitvoegen, het schoonmaken van de voegen, drogen, stof en vetvrij maken. Vervolgens kunnen de nieuwe kitvoegen worden aangebracht. Dit wordt gedaan door de kit zonder luchtinsluitingen in de voeg te spuiten en vervolgens de kitnaad strak en glad af te werken. Het op de juiste manier uitvoeren van kitwerkzaamheden betreft dus een heel proces.

Kitwerkzaamheden voor zowel de particuliere als zakelijke markt

Er zijn meer kitwerkzaamheden dan u zou denken. Dit geldt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Overal zijn er voegen, kieren en naden die dienen te worden afgedicht. Wanneer dit op de juiste manier en met behulp van de juiste materialen gebeurt kan dit zowel de hygiëne als het binnenklimaat van een ruimte verbeteren. Voor de particulieren markt worden er regelmatig kitwerkzaamheden uitgevoerd in badkamers, keukens, rondom kozijnen, maar ook het kitten van plinten. De zakelijke markt betreft voornamelijk kitwerkzaamheden in de nieuwbouw. Daarnaast worden er ook regelmatig renovatie werkzaamheden verricht. De zakelijke markt bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven, scheepswerven, milieu en infra bedrijven.

Kitwerkzaamheden door Eurokit

Kitbedrijf Eurokit is opgericht in 1984 en heeft al ruim dertig jaar ervaring met het uitvoeren van kitwerkzaamheden. Voor al uw kitwerkzaamheden kunt u dan ook bij onze technische specialisten terecht. Zij weten precies wat er dient te gebeuren en welk materiaal daar het meest geschikt is. Daarnaast kunnen zij u ook adviseren met betrekking tot de kleurOok voor epoxyvoegen kunt u bij ons terecht.

Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt of een geheel vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor uw kitwerkzaamheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze kitters zijn u graag van dienst.

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat