Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Ramen kitten

Ramen kitten is een zeer belangrijk klus met het oog op een goede isolatie. Ramen kitten houdt namelijk niet alleen tocht buiten, maar mogelijk ook vocht. Dit is één van de redenen waarom ramen gekit dienen te worden. Dit geldt overigens voor zowel de binnen- als buitenzijde. Ramen kitten dient op de juiste manier en met het juiste materiaal te worden uitgevoerd. Onze experts beschikken over de kennis en ervaring om u te adviseren en het kitwerk voor u uit te voeren.

Waarom de ramen kitten?

Het kan voorkomen dat na verloop van tijd de kitvoegen rondom de kozijnen sporen van slijtage gaan vertonen. Daarnaast kunnen er delen van de kit los komen te zitten en kan er zelfs schimmel in de kit gaan zitten waardoor de kozijnen een vieze en vuile uitstraling krijgen. Kozijnen kitten en deze vervolgens goed onderhouden is daarom van groot belang voor zowel de hygiëne als uiterlijk van de kozijnen. Daarnaast is het zo dat, wanneer de kitvoegen beschadigd zijn, er veel warmte verloren kan gaan. Dit warmteverlies brengt hoge, maar vooral onnodige extra stookkosten met zich mee doordat u de verwarming veel hoger moet zetten. Ramen kitten verbeterd dus het binnenklimaat van uw woning, kantoorruimte of leefruimte door dit warmteverlies tegen te gaan. Tevens wordt er voorkomen date r water en vocht binnen dringt op plaatsen waar je dat liever niet wilt hebben. Hierdoor kunnen de kozijnen worden aangetast en kan de levensduur van een kozijn aanzienlijk worden verlaagd. Om deze negatieve gevolgen te voorkomen is het van belang om u ramen op de juiste wijze en met het juiste materiaal te kitten. Daarnaast is het zeer belangrijk om regelmatig de kitvoegen rondom uw ramen en kozijnen te controleren, schoon te maken en eventueel te vervangen of repareren.

Voordelen van de ramen kitten door Eurokit

  • Verbeterd leefomgeving en het binnenklimaat
  • Strakke afwerking
  • Garantie op uw kitwerk
  • Bespaart energiekosten
  • Voorkomt schade aan uw ramen

Ramen kitten door de experts van Eurokit

Iedere professionele kitter die wij in dienst hebben beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van zowel kitwerk als epoxyvoegen. Uw ramen kitten is voor onze experts dan ook geen enkel probleem. Daarnaast doen zij dit met alle plezier. Ook voor advies omtrent ramen kitten en andere afdichtingen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elk soort kozijn, elk materiaal en elk type glas hebben onze experts een oplossing die een goede afdichting garandeert.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen