Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Vloer kitten

Een vloer kitten dient te gebeuren omdat deze doorgaans van een ander soort materiaal is dan de de muren. Om deze voegafdichtingen hygiënisch, waterkerend en fraai te maken dient de vloer te worden gekit. Dit is een tijdrovende klus die secuur en met behulp van het juiste materiaal moet worden uitgevoerd. Een vloer kitten is dan ook niet zomaar even gedaan.

Waarom de vloer kitten?

De vloer kitten heeft als grootste voordeel dat vocht en vuil geen enkele kans heeft om de plint of de wand aan te tasten. Daarnaast moet een vloer worden gekit omdat de plintranden altijd in het zicht liggen. Daarom is het ook van belang dat een vloer kitten secuur en strak dient te gebeuren. De vloer voorkomt niet alleen schade maar het zorgt er ook voor dat uw huis er fraai en strak uitziet.

Voordelen vloer kitten door een professioneel kitbedrijf

  • Het scheelt u tijd en moeite
  • Gebruik van hoogwaardige kitsoort in de juiste kleur
  • Garantie op uw kitwerk
  • Fraaie en strakke afwerking

Vloer kitten door Eurokit            

Eurokit ontzorgt u graag op het gebied van vloer kitten. Onze experts kunnen u het juiste advies geven met betrekking tot de kleur en het materiaal om uw vloer op de juiste anier te kitten. Daarnaast kunnen zij snel, vakkundig en voor een scherpe prijs uw vloer kitten. Ga niet zelf aan de slag maar laat één van onze specialisten uw zorgen uit handen nemen en uw vloer kitten.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het kitten van de plinten en uw vloer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u  namelijk graag verder.

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen