Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Kitwerken

Voor kitwerken van de beste kwaliteit dient u bij Eurokit te zijn. Wij zijn een totaalaanbieder in afdichtoplossingen met meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van kitwerken. Eurokit is opgericht in 1984 en is uitgegroeid tot één van de grootste kitbedrijven in Nederland. Momenteel hebben wij zelfs dertig werknemers in dienst die met de nieuwste technieken en kwalitatief hoogwaardige materialen kitwerken door heel Nederland verzorgen. Daarnaast verzorgen onze kitters kitwerken in een groot deel van het Noordrijn-Westfalen gebied in Duitsland.Eurokit is de specialist in zowel grote als kleine kitwerken.

Kitwerken voor de zakelijke en de particuliere markt.

Wij zijn een gerenommeerd kitbedrijf dat al meer dan drie decennia kitwerken verzorgd in de bouwsector. Dit betreft allerlei verschillende soorten kitwerken op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het aanbrengen van brandwerende afdichtingen, dilatatievoegen, natuursteenvoegen, galerij en balkonvoegen. Dit doen wij voor bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en milieu- en infrabedrijven.

Omdat wij weten dat er hoge eisen worden gesteld en er strenge criteria zijn waar bouwwerken aan moeten voldoen streven wij er naar om kitwerken van de beste kwaliteit te leveren. Onze kitters zijn allemaal VCA gecertificeerd en zullen er altijd naar streven om de beste kitwerken te leveren. Daarbij maken wij gebruik van professionele hoogwaardige materialen die aan alle eisen en criteria voldoen. Bij Eurokit leggen we de nadruk op de kwaliteit van de kitwerken. Daarom geven wij ook een garantie op al onze kitwerken.

Naast onze dienstverlening met betrekking tot kitwerken verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van epoxy. Dit betreft het aanbrengen van epoxyvoegen en uitvoeren van renovatiewerkzaamheden in de industriële sector en de voedingsindustrie. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden voor de particulieren markt. Dit betreft voornamelijk het kitten van badkamers, keukens, kozijnen en plinten. Bekijk hier een overzicht van al onze particuliere diensten.

Kitwerken door Eurokit

Ons kitbedrijf is gespecialiseerd in alle soorten kitwerken. Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen over onze diensten en mogelijkheden of een geheel vrijblijvende offerte voor kitwerk wilt ontvangen kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt uiteraard ook gewoon een kijkje nemen op de rest van onze website.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat