Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Sanitairkit

Sanitairkit is een neutraal uithardend afdichtingsmateriaal op basis van siliconenrubber. Deze kitsoort is ontwikkeld voor toepassing in ruimtes waar veel vocht voorkomt. Hierbij kan gedacht worden aan badkamers, sanitaire ruimtes, toiletten, keukens en andere ruimtes waar vochtwering van belang is. Een professionele sanitairkit heeft een lange levensduur en is zeer goed bestand tegen water, schimmels, verkleuren en schoonmaken.

Sanitairkit toepassingen

Sanitairkit is bij uitstek geschikt voor het afdichten van voegen, kieren en naden in badkamers, natte cellen en andere sanitaire ruimtes. De kit wordt voornamelijk toegepast voor het afdichten van de voegen en aansluitingen in badkamers. Met name voor het afdichten van de kieren en naden tussen kunststof bad, douchebak en tegelwand, en de voegen tussen wand en vloer en bewegingsvoegen in tegelwanden. Daarnaast wordt sanitairkit vaak toegepast in keukens voor het afdichten van de kieren rondom de spoelbak en de aansluiting tussen werkblad en tegelwand. Sanitairkit is niet overschilderbaar, maar in vele kleuren (antraciet, zwart, grijs, lichtgrijs, wit, pergamon, trijs, zilvergrijs en RVS) beschikbaar. 

Eigenschappen Sanitairkit

  • Schimmelwerend
  • Vochtwerend
  • Goede hechting op diverse ondergronden
  • Blijvend elastisch
  • Goed bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen

Eurokit

Onze kitters hebben ruim dertig jaar ervaring in het aanbrengen van kitwerk en voegepoxy’s. Voor het aanbrengen van kitwerk in badkamers, keukens en andere ruimtes waar vocht een belangrijke rol speelt maken zij gebruik van de Eurokit Sanitairkit. Dit is een zelf ontwikkelde hoogwaardige en professionele sanitairkit. De kit beschikt over alle eerder genoemde eigenschappen. Deze kit is verkrijgbaar in onze webshop, maar ook voor het aanbrengen van kitwerk kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact op voor advies of het aanvragen van een offerte.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat