Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Toilet kitten

Het kitwerk rondom het toilet is van groot belang voor de hygiëne in de badkamer en toiletruimte. Daarnaast verbeterd strak kitwerk het uiterlijk van de sanitaire ruimte. Een toilet kitten dient zorgvuldig en secuur te worden gedaan. Daarbij is het van belang dat het juiste materiaal wordt gebruikt en alle aansluitingen worden voorzien van een goede kitlaag.

Toilet kitten met sanitairkit

Een toilet kitten dient met het juiste materiaal te gebeuren. Omdat een toilet vaak bloot staat aan veel water en vocht dient er een kitsoort te worden gebruikt die daar goed tegen bestand is. Daarnaast dient de kit, in verband met de hygiëne, schimmelwerend te zijn. Het kitten van een toilet doen onze applicateurs met behulp van de Eurokit Sanitairkit.

Toilet kitten door Eurokit

Een toilet kitten is voor onze ervaren applicateurs geen enkel probleem. Eurokit heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van kitwerk en voegepoxy’s. Door de jaren heen heeft ons kitbedrijf zowel grote als kleine klussen met succes uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen met betrekking tot het kitten van uw toilet, badkamer of ander kitwerk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons personeel vertelt u graag meer over onze dienstverlening. Ook voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u bij Eurokit terecht. 

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat