Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Siliconenkit

Siliconenkit is een kitsoort die wel eens wordt verward met sanitairkit. Siliconenkit is namelijk een kitsoort die geschikt is voor alle verbindingen die ook met sanitairkit kunnen worden afgekit. Hierdoor ontstaat vaak ook de verwarring tussen deze twee kitsoorten. Siliconenkit is echter meer geschikt voor toepassing in drogere ruimtes. Daarnaast is siliconenkit een iets minder elastische kitsoort en is het niet altijd overschilderbaar. Siliconenkit is echter wel in veel kleuren beschikbaar, waardoor dit ook niet altijd nodig is.

Siliconenkit toepassingen en eigenschappen

Siliconenkit is duurzaam elastisch en geschikt voor een verscheidenheid aan voegen. Siliconenkit kan namelijk gebruikt worden voor het afdichten van dilatatievoegen in beton en metselwerk, aansluitvoegen, vliesgevelconstructies, beglazingsystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen. Daarnaast hecht siliconenkit goed op verschillende ondergronden, heeft het ene neutrale uitharding en is het vrijwel geurloos. Tevens is het in de meeste situaties is het zonder primer toe te passen.  Siliconenkit is daarnaast ook goed bestand tegen UV straling, water en andere weersomstandigheden.

Siliconenkit aan laten brengen door Eurokit

Eurokit heeft al ruim dertig jaar ervaring op het gebied van kitwerk en epoxyvoegen. Onze experts beschikken dan ook over de juiste kennis en ervaring voor al uw kitwerkzaamheden. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over het aanbrengen van siliconenkit kunt u gerust contact met ons opnemen. Wanneer u siliconenkit wilt kopen kunt u ook onze webshop bezoeken.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat