Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Heeft u hulp nodig bij uw kitwerk of heeft u kitwerk uit te besteden? Vraag vrijblijvend een offerte aan door uw klus bij ons aan te melden.

Klus aanmelden Meer informatie

Warowa

Vanaf 01-09-2018 is WaRoWa B.V. over genomen door Euro Kitafdichting B.V.

Euro Kitafdichting B.V. heeft WaRoWa B.V overgenomen omdat WaRoWa ook staat voor kwaliteit en vakmanschap. Warowa richt zich voornamelijk op de woning en utiliteitsbouw en is sterk in kleine maar ook de grotere projecten. Een onlangs afgerond project is Holland Park te Diemen.

Warowa B.V. werkt voor landelijk bekende aannemers.  Door de overname kan zowel Euro Kitafdichting B.V als WaRoWa B.V. haar klanten nog beter van dienst zijn in het aanbrengen van kitwerken. Samen zijn wij nog flexibeler en nog beter in staat om werken snel aan te vangen en af te ronden.

Er veranderen voor u een aantal zaken:

  • De planning word nu gecoördineerd door Henk Westendorp. Henk is te bereiken op het bekende nummer 0342-412842.
  • Is het voor u belangrijk dat wij het werk vooraf komen opnemen? Dan komt Herman Baay graag bij u aan om het werk door te nemen en wanneer gewenst proefstukken op te zetten.
  • Bent u gewend een aantal weken te moeten wachten? Wij zullen er alles aan doen om z.s.m. het werk aan te vangen.
  • Loopt de bouw vertraging op en komt de deadline in het geding? Houd ons op de hoogte en wij schalen op zodra het nodig is om het werk tijdig gereed te krijgen.

Bent u niet bekend met Euro Kitafdichting B.V.? Wij nodigen u vriendelijk uit verder te kijken op deze website. Mocht u een kennismaking willen inplannen? Stuur mij dan een mail om een afspraak te maken. j-bongers@eurokit.nl of bel 0315-651358.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Joost Bongers

Directeur

 

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat