Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Afdichtingsbedrijf Eurokit

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren Afdichtingsbedrijf? Dan bent u bij ons afdichtingsbedrijf aan het juiste adres. Eurokit is in 1984 begonnen als afdichtingsbedrijf en is door de jaren heen uitgegroeid tot een echte totaalaanbieder en specialist op het gebied van afdichtoplossingen. Eurokit is veel meer dan alleen maar een afdichtingsbedrijf. Tegenwoordig is ons afdichtingsbedrijf met meer dan dertig medewerkers uitgegroeid tot één van de grootste en meest ervaren afdichtingsbedrijven in Nederland. Onze vakmensen werken uitsluitend met de nieuwste technieken en de kwalitatief meest hoogwaardige materialen. Daarnaast zijn wij een VCA gecertificeerd afdichtignsbedrijf. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij ons dan ook vanzelfsprekend!

Afdichtingsbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren

Ons afdichtingsbedrijf streeft er naar om kwalitatief hoogstaande kitwerkzaamheden te leveren tegen een goede, voordelige prijs. Dit doen wij voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Het aanbrengen van kitafdichtingen, brandwerende doorvoeringen, epoxyvoegen of brugvoegen zijn voor onze vakmensen geen enkel probleem. Onze kitspecialisten beschikken namelijk over de juiste opleiding, kennis en ervaring voor de uitvoering van al uw kitwerkzaamheden. Daarnaast beschikt ons afdichtingsbedrijf over de juiste professionele en zeer hoogwaardige materialen voor iedere ondergrond. Bekijk hier een overzicht van de zakelijke diensten van ons kitbedrijf.

Daarnaast voeren wij als afdichtingsbedrijf ook allerlei kitwerkzaamheden uit voor particulieren. Wilt u als particulier zijnde uw badkamer of keuken laten kitten dan doen onze kitters dat graag voor u. Daarbij wordt uiteraard gebruik gemaakt van de juiste professionele verwerkingsmaterialen en kitsoorten. Voor een volledig overzicht van onze particulieren diensten kunt u hier terecht. Het werkgebied van ons afdichtignsbedrijf omvat, voor zowel de zakelijke markt als particulieren, heel Nederland. Daarnaast zijn wij zelfs actief in een groot deel van het Noordrijn-Westfalen gebied in Duitsland.

Professioneel en flexibel afdichtingsbedrijf

Eurokit is een zeer professioneel en flexibel afdichtingsbedrijf dat beschikt over de capaciteit om zowel grote als kleine projecten tot een goed einde te brengen. Ons afdichtingsbedrijf wordt echter voornamelijk ingezet door grote bedrijven en voor grote projecten. Zo hebben onze kitspecialisten meegewerkt aan het nieuwbouwproject van het MST ziekenhuis te Enschede. Daar hebben wij als kitbedrijf ruim 125.000 km kitwerk aangebracht. Dit betrof allerlei verschillende kitwerkzaamheden. Van het kitten van de kozijnen, tot aan het kitwerk in de operatiekamers en rondom de kozijnen.

Ons afdichtingsbedrijf ontzorgt u met plezier van al uw kitwerkzaamheden

Afdichtingsbedrijf Eurokit is al jaren gespecialiseerd in alle soorten kitwerkzaamheden. Wanneer u vragen heeft, meer informatie wilt ontvangen over onze diensten en mogelijkheden of een geheel vrijblijvende offerte voor kitwerk wilt ontvangen kunt u altijd bij ons afdichtingsbedrijf terecht. Neem gerust contact met ons op. De technische specialisten van ons afdichtingsbedrijf staan u graag te woord.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat