Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Kitwerk

In de volksmond wordt vaak gesproken over kitwerk. Maar wat is kitwerk nou precies en wat is de functie er van? Kitwerk is eigenlijk niets meer en niets minder dan het duurzaam afdichten van alle kieren, naden en voegen met een duurzaam elastisch materiaal. Vooral de voegen tussen verschillende oppervlaktes moeten worden voorzien van kitwerk die de beweging van de verschillende materialen kan opvangen.

Kitwerk is zeer belangrijk! In de badkamer is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat alle kieren, naden en voegen worden voorzien van kitwerk om lekkages te voorkomen. Daarnaast voorkomt goed aangebracht kitwerk, mits er gebruik is gemaakt van het juiste materiaal, gele vocht- en schimmelplekken. Maar niet alleen het kitwerk in de badkamer is belangrijk. Ook het afkitten van kozijnen en ramen is zeer belangrijk om zowel tocht- als warmteverlies te voorkomen. Ook kunt u veel langer plezier hebben van houten vloeren en tegelvloeren wanneer de voegen goed zijn afgedicht. Vooral bij parketvloeren en houten vloeren kan er vocht of vuil tussen de plinten en de vloer komen. Dit kan vervelende gevolgen met zich mee brengen. Kitwerk is dan ook veel belangrijker dan u zou denken!

Kitwerk door de vakmensen van Eurokit

Voor kitwerk bent u bij kitbedrijf Eurokit aan het juiste adres. Wij verrichten al ruim 30 jaar met veel plezier kitwerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze kitters zijn zeer goed opgeleid en beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring voor het aanbrengen, verwijderen en het vervangen van kitwerk. Door de jaren heen hebben wij dan ook zeer veel projecten goed afgerond door kwalitatief goed en strak kitwerk te leveren. Uiteraard werken wij daarbij met de juiste professionele kitsoorten en verwerkingsmaterialen.

Onze ervaring heeft ons namelijk geleerd dat er veel factoren van invloed kunnen zijn op het kitwerk. De ondergrond, materiaalkeuze en de weersomstandigheden zijn daar enkele voorbeelden van. Uiteraard houden wij rekening met al deze factoren zodat het kitwerk jarenlang in goede staat blijft. Daarnaast geven wij ook garantie op al ons kitwerk. Dit geldt uiteraard voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten.

Voor onze particulieren klanten verrichten wij voornamelijk kitwerkzaamheden in badkamers, keukens en toiletten. Klik hier voor een overzicht van onze diensten voor particuliere klanten. Onze zakelijke klanten bestaan voornamelijk uit bouwbedrijven, gevelbedrijven, interieurbouwers en woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn wij ook actief in de maritieme sector. Bent u nieuwsgierig of gëinteresseerd in onze zakelijke dienstverlening klik dan hier voor een overzicht van al onze zakelijke diensten met betrekking tot kitwerk.

Kitwerk uit laten voeren?

Heeft u hulp nodig bij uw kitwerk, heeft u kitwerk uit te bestenden of wil u informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen met 0315 65 13 58. Wij voorzien u graag van meer informatie, advies of een geheel vrijblijvende offerte.

Direct chatten?

Neem contact op via WhatsApp:

Open chat