Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Kozijnen kitten

Kozijnen kitten is een zeer belangrijke klus. Het kan namelijk voorkomen dat na verloop van tijd de kitvoegen rondom de kozijnen sporen van slijtage gaan vertonen. Daarnaast kunnen er delen van de kit los komen te zitten en kan er zelfs schimmel in de kit gaan zitten waardoor de kozijnen een vieze en vuile uitstraling krijgen. Kozijnen kitten en deze vervolgens goed onderhouden is daarom van groot belang voor zowel de hygiëne als uiterlijk van de kozijnen. Dit geldt overigens voor zowel de binnen- als buitenzijde. Kozijnen kitten dient op de juiste manier en met het juiste materiaal te worden uitgevoerd. Onze experts beschikken over de kennis en ervaring om u te adviseren en het kitwerk voor u uit te voeren.

Waarom kozijnen kitten?

Kozijnen kitten is van groot belang vanwege het feit dat er anders veel warmte verloren kan gaan via de aansluitingen. Dit warmteverlies brengt onnodige extra stookkosten met zich mee doordat u de verwarming hoger moet zetten. Kozijnen kitten verbeterd daarnaast het binnenklimaat van uw woning, kantoorruimte of leefruimte door dit warmteverlies tegen te gaan. Kozijnen kitten voorkomt daarnaast ook dat er vocht binnendringt en op plaatsen komt waar je dat liever niet wilt hebben. Hierdoor kunnen de kozijnen worden aangetast en kan de levensduur van een kozijn aanzienlijk worden verlaagd. Tevens kan dit vocht de isolerende laag van het glas aantasten. Dit is één van de redenen waarom het zeer belangrijk is uw kozijnen te kitten. Bij kozijnen kitten dient er gebruik te worden gemaakt van het juiste materiaal. Onze technische specialisten weten precies welk materiaal geschikt is om uw kozijnen te kitten.

Voordelen van kozijnen kitten

•    Verbeterd het binnenklimaat

•    Strakke afwerking

•    Garantie op uw kitwerk

•    Bespaart energiekosten

•    Voorkomt schade aan uw ramen

Kozijnen kitten door experts van Eurokit

Onze specialisten hebben meer dan dertig jaar ervaring op het gebeid van zowel kitwerk als epoxyvoegen. Uw kozijnen kitten doen zij dan ook zonder problemen en met alle plezier. Ook voor advies omtrent afdichtingen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste materialen in alle kleuren. Voor elk soort kozijn, elk materiaal en elk type glas hebben onze experts een oplossing die een goede afdichting garandeert.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen