Eurokit, dé professional voor al uw kitwerk!

Plinten kitten

Plinten kitten dient te gebeuren omdat deze doorgaans van een ander materiaal zijn dan de vloer of het plafond. Om deze aansluitingen hygiënisch, waterkerend en fraai te maken dienen de plinten te worden gekit. Dit is een tijdrovende klus die secuur en met behulp van het juiste materiaal moet worden uitgevoerd.

Waarom plinten kitten

Plinten kitten heeft als grootste voordeel dat vocht en vuil geen kans heeft de plint, de wand of het plafond aan te tasten. Daarnaast liggen de plintranden altijd in het zicht. Daarom is het van belang dat het kitten van de plinten secuur en strak dient te gebeuren. Plinten kitten voorkomt niet alleen schade maar het zorgt er ook voor dat uw huis er fraai en strak uitziet.

Voordelen plinten kitten

  • Scheelt u tijd en moeite
  • Gebruik van hoogwaardige kitsoort in de juiste kleur
  • Garantie op uw kitwerk
  • Fraaie en strakke afwerking

Plinten kitten door Eurokit            

Eurokit ontzorgt u graag op het gebied van plinten kitten. Onze experts kunnen u het juiste advies geven met betrekking tot de kleur en het materiaal om uw plinten te kitten. Daarnaast kunnen zij snel, vakkundig en voor een scherpe prijs uw plinten kitten. Ga niet zelf aan de slag maar laat één van onze specialisten uw zorg uit handen nemen.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het kitten van uw plinten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u  namelijk graag verder.

Bel me terug

Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Versturen